Julehilsen fra Portalene

Kjære brukere, kunder og samarbeidspartnere! 

Det har vært et aktivt år for Seniorportalen.no og BPA-Portalen.no. Antall besøkende på de to portalene øker måned for måned.

Vi har fått mange tilbakemeldinger fra fornøyde brukere av Portalene. Det har blitt brukt uttrykk som «dette har vi ventet på» og «dette har vi stort bruk for».

Mottoet vårt er «To tastetrykk til en enklere hverdag»! Seniorportalene inneholder viktig informasjon om ernæring, bomuligheter, hjemmetjenester, aktiviteter og råd om økonomi og juss for seniorer over hele landet. BPA-Portalen inneholder viktig informasjon om Brukerstyrt Personlig Assistanse, som gjennom en lovendring i år har fått en stadig større utbredelse. Vi har den eneste landsdekkende aktivitetskalenderen for seniorer, og vi har den eneste landsdekkende oversikten over leverandører av «Fritt Brukervalg tjenester» og «BPA- Tjenester».

Vi vil utvikle våre nettsteder videre i 2016. Det kommer spennende nyheter tidlig på nyåret. Vi håper dere alle aktivt fortsetter å bruke våre nettsteder også i 2015.

Vi ønsker dere alle en God Jul og et riktig Godt Nytt År!

Våre portaler – To tastetrykk til en enklere hverdag

Ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB) er 13 prosent av Norges befolkning i dag over 67 år. Fram mot 2050 vil denne andelen øke til rundt 21 prosent av Norges totale innbyggertall, og i 2060 vil hver femte innbygger være over 70 år. Årsakene er sammensatte. Blant annet har en enorm utvikling innen helsetjenestene og medisinsk forskning ført til at vi nå lever lenger enn før. I tillegg begynner etterkrigstidens store barnekull å bli eldre.

Fortsett å lese Våre portaler – To tastetrykk til en enklere hverdag

Omtale i Eiendomsmegleren

Norges Eiendomsmeglerforbund gir ut bladet Eiendomsmegleren en gang i måneden (unntatt juli). I siste utgave av bladet har vi fått 2 siders omtale i forbindelse med vårt nettsted SeniorBoPortalen.

Her kommer et lite utdrag fra artikkelen:

Seniorer i dag lever lenger enn tidligere, de har solid økonomi og god helse. Mange har et ønske om å være selvstendige og bo hjemme lengst mulig. Interessen for boliger som er tilrettelagt for eldre er derfor stor og etterspørselen er økende. Det er ofte budkamp om boliger som er spesielt tilrettelagt for seniorer. Seniorboportalen.no er nyetableringen som skal gjøre det lettere for seniorer over hele landet å finne interessante boliger.

Du kan lese resten av artikkelen ved å klikke på bildet under.