Kategoriarkiv: NyheterJulehilsen fra Portalene

Kjære brukere, kunder og samarbeidspartnere! 

Det har vært et aktivt år for Seniorportalen.no og BPA-Portalen.no. Antall besøkende på de to portalene øker måned for måned.

Vi har fått mange tilbakemeldinger fra fornøyde brukere av Portalene. Det har blitt brukt uttrykk som «dette har vi ventet på» og «dette har vi stort bruk for».

Mottoet vårt er «To tastetrykk til en enklere hverdag»! Seniorportalene inneholder viktig informasjon om ernæring, bomuligheter, hjemmetjenester, aktiviteter og råd om økonomi og juss for seniorer over hele landet. BPA-Portalen inneholder viktig informasjon om Brukerstyrt Personlig Assistanse, som gjennom en lovendring i år har fått en stadig større utbredelse. Vi har den eneste landsdekkende aktivitetskalenderen for seniorer, og vi har den eneste landsdekkende oversikten over leverandører av «Fritt Brukervalg tjenester» og «BPA- Tjenester».

Vi vil utvikle våre nettsteder videre i 2016. Det kommer spennende nyheter tidlig på nyåret. Vi håper dere alle aktivt fortsetter å bruke våre nettsteder også i 2015.

Vi ønsker dere alle en God Jul og et riktig Godt Nytt År!

Våre portaler – To tastetrykk til en enklere hverdag

Ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB) er 13 prosent av Norges befolkning i dag over 67 år. Fram mot 2050 vil denne andelen øke til rundt 21 prosent av Norges totale innbyggertall, og i 2060 vil hver femte innbygger være over 70 år. Årsakene er sammensatte. Blant annet har en enorm utvikling innen helsetjenestene og medisinsk forskning ført til at vi nå lever lenger enn før. I tillegg begynner etterkrigstidens store barnekull å bli eldre.

Fortsett å lese Våre portaler – To tastetrykk til en enklere hverdag

Våre Portaler vokser i høyt tempo

Vi får mange positive tilbakemeldinger og når stadig nye brukere på våre Portaler. Vi har nå 55.000 visninger og 17.000 besøkende!

Vi ønsker oss ris og ros for å bli bedre. og vi ønsker tips på saker vi bør ta opp og skrive om på våre Portaler. Bruk gjerne våre diskusjonsforum på de portalene vi har det, eller send oss en epost på .

Vi har passert 10.000 visninger på våre portaler !

En milepæl er nådd! Vi har nå passert 10.000 visninger på våre 5 portaler under SeniorPortalene pluss BPA-Portalen. Dette er vi godt fornøyd med etter 1 1/2 måneds drift. BPA-Portalene har kun vært åpen en uke og har jevnt økende trafikk.

Vi skal fortsette å fylle portalene med nyttig innhold for å befeste vår posisjon som de viktigste nettstedene for seniorer og personer med funksjonsulikheter i Norge. Vi skal leve opp til vårt motto
– to tastetrykk til en enklere hverdag

Vi håper at dere som er brukere av portalene i dag vil fortsette med det, og at dere også er gode ambassadører for å få andre til å være aktiv på portalene. Slik blir portalene bedre og mer nyttig for alle og flere!

BPA-Portalen er åpnet

BPA-portalen.no er laget for personer og miljøer som er interessert i ordningen med borger-/brukerstyrt personlig assistanse (BPA). BPA gir personer med en funksjonsulikhet større selvstendighet og et enklere liv. BPA-portalens målsetting er å presentere oppdatert informasjon, aktuelle fakta, og nyheter om BPA. Portalen inneholder den første og eneste fullstendige oversikt over leverandører av BPA tjenester i kommunal og privat regi i Norge. Portalen tilbyr også en arena for debatt om temaet gjennom et eget forum hvor alle er velkommen med spørsmål, til å lufte meninger, eller ytre standpunkt.

Fortsett å lese BPA-Portalen er åpnet