Våre portaler – To tastetrykk til en enklere hverdag

Ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB) er 13 prosent av Norges befolkning i dag over 67 år. Fram mot 2050 vil denne andelen øke til rundt 21 prosent av Norges totale innbyggertall, og i 2060 vil hver femte innbygger være over 70 år. Årsakene er sammensatte. Blant annet har en enorm utvikling innen helsetjenestene og medisinsk forskning ført til at vi nå lever lenger enn før. I tillegg begynner etterkrigstidens store barnekull å bli eldre.

Fortsett å lese Våre portaler – To tastetrykk til en enklere hverdag

Omtale i Eiendomsmegleren

Norges Eiendomsmeglerforbund gir ut bladet Eiendomsmegleren en gang i måneden (unntatt juli). I siste utgave av bladet har vi fått 2 siders omtale i forbindelse med vårt nettsted SeniorBoPortalen.

Her kommer et lite utdrag fra artikkelen:

Seniorer i dag lever lenger enn tidligere, de har solid økonomi og god helse. Mange har et ønske om å være selvstendige og bo hjemme lengst mulig. Interessen for boliger som er tilrettelagt for eldre er derfor stor og etterspørselen er økende. Det er ofte budkamp om boliger som er spesielt tilrettelagt for seniorer. Seniorboportalen.no er nyetableringen som skal gjøre det lettere for seniorer over hele landet å finne interessante boliger.

Du kan lese resten av artikkelen ved å klikke på bildet under.

Vi har passert 10.000 visninger på våre portaler !

En milepæl er nådd! Vi har nå passert 10.000 visninger på våre 5 portaler under SeniorPortalene pluss BPA-Portalen. Dette er vi godt fornøyd med etter 1 1/2 måneds drift. BPA-Portalene har kun vært åpen en uke og har jevnt økende trafikk.

Vi skal fortsette å fylle portalene med nyttig innhold for å befeste vår posisjon som de viktigste nettstedene for seniorer og personer med funksjonsulikheter i Norge. Vi skal leve opp til vårt motto
– to tastetrykk til en enklere hverdag

Vi håper at dere som er brukere av portalene i dag vil fortsette med det, og at dere også er gode ambassadører for å få andre til å være aktiv på portalene. Slik blir portalene bedre og mer nyttig for alle og flere!

BPA-Portalen er åpnet

BPA-portalen.no er laget for personer og miljøer som er interessert i ordningen med borger-/brukerstyrt personlig assistanse (BPA). BPA gir personer med en funksjonsulikhet større selvstendighet og et enklere liv. BPA-portalens målsetting er å presentere oppdatert informasjon, aktuelle fakta, og nyheter om BPA. Portalen inneholder den første og eneste fullstendige oversikt over leverandører av BPA tjenester i kommunal og privat regi i Norge. Portalen tilbyr også en arena for debatt om temaet gjennom et eget forum hvor alle er velkommen med spørsmål, til å lufte meninger, eller ytre standpunkt.

Fortsett å lese BPA-Portalen er åpnet