Kategoriarkiv: PressemeldingerSeniorPortalene er åpnet

SeniorPortalene er nyetableringen som skal gjøre det lettere for seniorer, pårørende til seniorer og andre interesserte i hele Norge å få enkle og riktige svar på viktige spørsmål i hverdagen. Vi har samlet all informasjon vi mener kan være av nytte for seniorer under «paraplyen» SeniorPortalene. SeniorPortalene.no med 4 nyttige underportaler åpnes i dag. Vi arbeider også med 4 andre portaler som lanseres fortløpende så snart de er klare.

5 Portaler er åpnet i dag

I tillegg til «paraplyen» SeniorPortalene.no har vi i dag åpnet følgende portaler – ErnæringsPortalen.no, SeniorBoPortalen.no, FrittBrukervalgPortalen.no og SeniorAktivitet.no

For mer informasjon kontakt: Daglig leder Bjørn Horten på mobil 905 99 496 eller epost bjh@portalene.no.

Bjørn Horten, ny daglig leder i Portalene AS

Portalene AS er nyetableringen som skal gjøre det lettere for seniorer i hele Norge å få enkle og riktige svar på viktige spørsmål i hverdagen. Portalene AS lanserer snart SeniorPortalene med flere nyttige underportaler. Vi har samlet all informasjon vi tror kan være av nytte for seniorer i Norge under «paraplyen» SeniorPortalene. Bjørn Horten er nylig ansatt som daglig leder i selskapet.

Fortsett å lese Bjørn Horten, ny daglig leder i Portalene AS