Jannicke Thiedemann er ansatt som salgsleder i Portalene AS

Jannicke Thiedemann er 42 år år gammel og opprinnelig fra Oslo, nå bosatt i Halden. Har jobbet innenfor bilbransjen i mange år med forskjellige arbeidsoppgaver, med spesielt fokus på tilrettelegging og oppfølging av kunder.

Etter bilbransjen jobbet Jannicke i noen år som kursleder innenfor transportnæringen, hvor hun hadde ansvar for oppfølging og tilrettelegging av kurs, samt innsalg av kurs.

Da muligheten for en stilling i Portalene AS ble forespeilet var ikke valget vanskelig for Jannicke. Hun har god erfaring innen B2B, og gleder seg til å ta fatt på sine nye arbeidsoppgaver i en meget spennende jobb i ett spennende marked.

Dette er nettsteder som er utrolig viktige  – ikke bare for seniorene men også like viktig  for pårørende, da dette er sider som samler alt av informasjon som er relevant for 55 år og oppover. Har selv en gammel farmor som nå skal flytte til ett sykehjem, jeg og familien kunne definitivt i denne situasjonen trengt en portal med den informasjonen som seniorportalene gir. Den nært forestående eldrebølgen er ikke bare en nasjonal utfordring, men en stor internasjonal utfordring i all den stund vi blir eldre, og det i den sammenheng blir færre til og ta vare på de som blir eldre. Da er slike nettsteder, med dets tjenester og informasjon svært nyttig for å kunne legge til rette for, og ikke minst formidle relevant informasjon.sier Jannicke.

Med Jannicke på plass kan vi starte arbeidet med å tilby annonsører en svært synlig markedsplass på nettstedene våre.