Alle innlegg av Bjørn Horten

Bjørn er daglig leder i Portalene AS og har ansvaret for utvikling av nettstedet BPA-Portalen. Han har de siste årene arbeidet mye med helse- og omsorgsinnovasjon. En av de største utfordringene for bedre tjenester i sektoren er mangel på kunnskap om tilgjengelige løsninger. Han har derfor sett et stort behov for et nettsted som samler informasjon som er nyttig for mennesker BPA brukere. Bjørn har økonomi- og lederutdanning. Han kommer fra daglig leder stilling i innovasjonsselskapet Borg Innovasjon, og har tidligere hatt lederstillinger i energiselskaper og innenfor bankvirksomhet.


Våre portaler – To tastetrykk til en enklere hverdag

Ifølge Statistisk sentralbyrå (SSB) er 13 prosent av Norges befolkning i dag over 67 år. Fram mot 2050 vil denne andelen øke til rundt 21 prosent av Norges totale innbyggertall, og i 2060 vil hver femte innbygger være over 70 år. Årsakene er sammensatte. Blant annet har en enorm utvikling innen helsetjenestene og medisinsk forskning ført til at vi nå lever lenger enn før. I tillegg begynner etterkrigstidens store barnekull å bli eldre.

Fortsett å lese Våre portaler – To tastetrykk til en enklere hverdag

Vi har passert 10.000 visninger på våre portaler !

En milepæl er nådd! Vi har nå passert 10.000 visninger på våre 5 portaler under SeniorPortalene pluss BPA-Portalen. Dette er vi godt fornøyd med etter 1 1/2 måneds drift. BPA-Portalene har kun vært åpen en uke og har jevnt økende trafikk.

Vi skal fortsette å fylle portalene med nyttig innhold for å befeste vår posisjon som de viktigste nettstedene for seniorer og personer med funksjonsulikheter i Norge. Vi skal leve opp til vårt motto
– to tastetrykk til en enklere hverdag

Vi håper at dere som er brukere av portalene i dag vil fortsette med det, og at dere også er gode ambassadører for å få andre til å være aktiv på portalene. Slik blir portalene bedre og mer nyttig for alle og flere!

BPA-Portalen er åpnet

BPA-portalen.no er laget for personer og miljøer som er interessert i ordningen med borger-/brukerstyrt personlig assistanse (BPA). BPA gir personer med en funksjonsulikhet større selvstendighet og et enklere liv. BPA-portalens målsetting er å presentere oppdatert informasjon, aktuelle fakta, og nyheter om BPA. Portalen inneholder den første og eneste fullstendige oversikt over leverandører av BPA tjenester i kommunal og privat regi i Norge. Portalen tilbyr også en arena for debatt om temaet gjennom et eget forum hvor alle er velkommen med spørsmål, til å lufte meninger, eller ytre standpunkt.

Fortsett å lese BPA-Portalen er åpnet

SeniorPortalene er åpnet

SeniorPortalene er nyetableringen som skal gjøre det lettere for seniorer, pårørende til seniorer og andre interesserte i hele Norge å få enkle og riktige svar på viktige spørsmål i hverdagen. Vi har samlet all informasjon vi mener kan være av nytte for seniorer under «paraplyen» SeniorPortalene. SeniorPortalene.no med 4 nyttige underportaler åpnes i dag. Vi arbeider også med 4 andre portaler som lanseres fortløpende så snart de er klare.

5 Portaler er åpnet i dag

I tillegg til «paraplyen» SeniorPortalene.no har vi i dag åpnet følgende portaler – ErnæringsPortalen.no, SeniorBoPortalen.no, FrittBrukervalgPortalen.no og SeniorAktivitet.no

For mer informasjon kontakt: Daglig leder Bjørn Horten på mobil 905 99 496 eller epost bjh@portalene.no.